Rysh With Style cw serv.
5 posters
Strana 1 od 1
Rysh With Style cw serv.
btw jedno obavestenje za gejcine o RwS serv. novi ip ovih dana ... Tako da mare kad ti bude trebao serv. za cw imash ga
CiPiRiPi^oLoSh- Broj poruka : 41
Datum upisa : 21.11.2008
Rush With Style
Evo jos jedno obavestenje: IP servera ce biti isti kao i ranije:) za one koji su zaboravili 212.200.163.181:27109 Rush With Style cw server
Re: Rysh With Style cw serv.
Ma de sam zaboravio,da me neko u 3 ujutro probudi i pita znao bi na keca da mu kazem )CiPiRiPi^oLoSh :: za one koji su zaboravili
[/b]
hahaha,koja irelevantna izjava ;-)
ZuLfIkAr[ZmN]
zulfikar- Broj poruka : 21
Datum upisa : 18.11.2008
znaci da dam klincima iz kraja pare za sladoled, ali da idu po gradu i vicu ponovo radi RWS server!!!!
Sunce me je obasjalo kad sam procitao da ce to sokocalo da proradi!!! Moj zivot je ponovo dobio smisao!!! Rekao sam Marku a recicu i vama, konacno cu ponovo unistavati botofsku decurliju koja posecuje rws, vec vidim njihova uplakana lica i cujem krike koji paraju crne beogradske noci "mama a ovaj gavriiilo ima chit, smrc snif!!!!" muhahahahahaha
Srmt botovima sloboda narodu!!!!
Sunce me je obasjalo kad sam procitao da ce to sokocalo da proradi!!! Moj zivot je ponovo dobio smisao!!! Rekao sam Marku a recicu i vama, konacno cu ponovo unistavati botofsku decurliju koja posecuje rws, vec vidim njihova uplakana lica i cujem krike koji paraju crne beogradske noci "mama a ovaj gavriiilo ima chit, smrc snif!!!!" muhahahahahaha
NBG | GavriloBezPrincipa- Broj poruka : 30
Datum upisa : 19.11.2008
zulfikar ::Ma de sam zaboravio,da me neko u 3 ujutro probudi i pita znao bi na keca da mu kazem )CiPiRiPi^oLoSh :: za one koji su zaboravili
[/b]
hahaha,koja irelevantna izjava ;-)
ZuLfIkAr[ZmN]
Pazi Zula sto ima vokabular "irelevantna" WoooW fascinirao si me!
NBG | GavriloBezPrincipa ::znaci da dam klincima iz kraja pare za sladoled, ali da idu po gradu i vicu ponovo radi RWS server!!!!
Gavrilo pa kako mozes da napies "smrt botovima sloboda narodu?" sam sebe pozivas na smrt?
NBG | GavriloBezPrincipa ::znaci da dam klincima iz kraja pare za sladoled, ali da idu po gradu i vicu ponovo radi RWS server!!!!
sta ti bi Gavrilo jbt
NBG | cve[L]e_*paviljonac- Broj poruka : 45
Datum upisa : 18.11.2008
Godina : 31
hahhaah,sad sam plakao od smeha,aaahahahhah znaci kako nas je na keca sve isprozivao gavra,hahahaah placem , hahahha
koji lik hahhaha.Gavro verovatno te niko nije dobro razumeo,mislim je mislis na sve nas koji igramo na rws-u da smo botovi ,ili naneke nove,ne znam ni ja odakle im ip
salim se gavro,samo rokaj hahahhahahaahahahahaahahaha,omg suze mi krenuse,svaka ti cast:))
koji lik hahhaha.Gavro verovatno te niko nije dobro razumeo,mislim je mislis na sve nas koji igramo na rws-u da smo botovi ,ili naneke nove,ne znam ni ja odakle im ip
salim se gavro,samo rokaj hahahhahahaahahahahaahahaha,omg suze mi krenuse,svaka ti cast:))
Pa naravno da ne mislim na vas drugari, ali morate priznati da na rws dolaze klinci koji nemaju pojma! Realno mislim na sve koji su me ikada isprozivali za chit! Clanovi foruma i ostali drugari sa rws nisu prozvani!!!
NBG | GavriloBezPrincipa- Broj poruka : 30
Datum upisa : 19.11.2008
Proradio je server!
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu